BİLECİK / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

İSMETPAŞA MAHALLESİ SELÖZ CADDESİ NO11 BİLECİK/MERKEZ
Vizyon
“Eğitim sevgi ile başlar”parolasının benimseyen üstün nitelikli kadrosuyla,öğrenci merkezli eğitim uygulamalarıyla ,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetleri ile başarılarını duyurmak ve aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojilerinden en iyi şekilde faydalanan,doğa gezileri ile çevre bilinci veren, bir okul ortamı oluşturmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı,Türk Milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ne kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren;ailesini,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına saygılı,demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek,geleceğin dünyasına şekil verecek,çalışkan,ufku geniş,sahip olduğu değerleri paylaşabilen,bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip,huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek,öğrencimize akademik yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün eğitim vermektedir.
Saatler
Okulumuzda ders başlangıç saati : 08:45 olup 14:50 ´ da ise okulumuz eğitim-öğretim faaliyeti sona ermektedir.
Okulumuz doğalgaz ile ısınmaktadır.
Okulumuza il merkezinde bulunan H3 No´lu dolmuşlar ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İsmetpaşa Mahallesi´nde Selöz Caddesi´nde Sevgi Yurdu´nun yanında bulunmaktadır.
Okulumuz İl merkezinde bulunmaktadır.